Úspěšná akce Zima zadarmo společnosti DIGI TV pokračuje i v lednu 2018. Všichni noví zákazníci, kteří si až do 31. ledna 2018 objednají satelitní DIGI TV nebo televizi přes internet, mohou sledovat svou televizi čtyři měsíce zcela zdarma.

Společnost DIGI TV prodloužila úspěšnou slevovou akci „Zima zadarmo“ až do konce ledna. Všichni noví zákazníci, kteří si až do 31. ledna 2018 objednají satelitní DIGI TV nebo televizi přes internet, mohou sledovat svou televizi čtyři měsíce zcela zdarma. Zároveň se jim na celou tuto dobu zpřístupní, rovněž zcela zdarma, kompletní nabídka více než 100 kanálů DIGI TV bez ohledu na to, jaký programový balíček si objednají.

„Zájem o akci Zima zadarmo nás velmi mile překvapil, proto jsme se rozhodli ji o měsíc prodloužit. Po Vánocích má řada rodin napjaté rozpočty, proto věříme, že ocení příležitost mít v této době televizi zcela zdarma a vychutnat si kompletní programovou nabídku více než sta kanálů DIGI TV,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

První faktura podle něj přijde až spolu s pátým měsícem, kdy se zákazníkům zároveň aktivují ty programové balíčky, které si objednali

Zájemci o televizi přes internet mohou spojit její objednání s vysokorychlostním internetem, který společnost DIGI CZ rovněž nabízí. Pak získají po celou dobu úvazku slevu 149 Kč na jakýkoli programový balíček, přičemž nabídka START se základními programy je k internetu od společnosti DIGI CZ zcela zdarma.

Sleva se týká i zákazníků satelitní DIGI TV. Ti si navíc mohou objednat mobilní službu DIGI2GO a získají možnost sledovat televizi až na čtyřech zařízeních a využívat výhod moderní televize včetně archivu pro zpětné zhlédnutí. V něm jsou ještě 7 dní po odvysílání dostupné veškeré pořady na všech programech v nabídce DIGI TV, což při sto kanálech představuje 17 tisíc hodin kvalitní televizní zábavy v každý moment.

Všichni noví zákazníci DIGI TV se automaticky zapojí do soutěže o automobil Renault CLIO Grandtour. Týká se ale také stávajících zákazníků, kteří v příslušném měsíci prodlouží úvazek o další období nebo si rozšíří nabídku o libovolný programový balíček.

V případě zákazníků satelitní DIGI TV platí též rozšíření o mobilní službu DIGI2GO. Soutěží se celkem o deset automobilů za deset měsíců trvání soutěže. První losování se uskuteční v lednu za měsíc prosinec, poslední v říjnu za smlouvy uzavřené v měsíci září.

Po aktivaci objednaného balíčku se po celou dobu čtyř měsíců automaticky zpřístupní kompletní programová nabídka, která bude dostupná také zcela zdarma. Po dobu trvání akce Zima zadarmo zákazníci neplatí ani za pronájem set-top boxu.

(pel)