Společnost DIGI CZ přidala divákům od 1. března 2018 rovnou pět kanálů v HD rozlišení do nabídky satelitní DIGI TV.

Společnost DIGI CZ přidala rovnou pět kanálů v HD rozlišení do nabídky satelitní DIGI TV, a to od 1. března 2018. Konkrétně se jedná o oblíbené kanály Prima LOVE, Prima COOL, Prima MAX, Prima ZOOM a Travel Channel, které byly doposud divákům poskytovány v klasickém SD rozlišení. Celkem má satelitní DIGI TV v nabídce více než 100 kanálů, z toho 29 v HD kvalitě.

„Programovou nabídku DIGI TV stále vylepšujeme a rozšiřujeme. Zvýšením technické kvality vysílání u oblíbených kanálů společnosti FTV Prima a kanálu Travel Channel vycházíme vstříc našim divákům, kterým tak zatraktivníme zážitek ze sledování televize,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

„Našim zákazníkům můžu slíbit, že s rozšiřováním nabídky HD kanálů budeme pokračovat,“ dodal.

Přidání nových HD kanálů potěší všechny zákazníky satelitní DIGI TV. Kanály Prima LOVE HD, Prima COOL HD, Prima MAX HD, Prima ZOOM HD a Travel Channel HD jsou divákům přístupné již v ZÁKLADNÍM balíčku. Aktuální programová nabídka satelitní televize nyní zahrnuje celkem 103 kanálů z toho 29 v HD kvalitě.

Zákazníkům satelitní DIGI TV, kteří mají set-top box Kaon, se změna kanálů projeví automaticky. Pokud tomu tak nebude, je potřeba set-top box restartovat. HD kanály uvidí na stejné pozici, kde dosud sledovali verze s nižším rozlišením. Uživatelé satelitní DIGI TV s CA Modulem si mohou kanály naladit prostřednictvím následujících parametrů:

Přesný návod, jak naladit nový kanál, diváci najdou v manuálech svých TV přijímačů. Kompletní seznam technických parametrů satelitní DIGI TV je k dispozici na webových stránkách DIGI TV.

DIGI CZ kromě satelitní TV nabízí i TV přes internet a pevné vysokorychlostní internetové připojení. Nabídka televize přes internet DIGI TV již veškeré kanály společnosti FTV Prima v HD rozlišení obsahuje. MAXI balíček televize přes internet zahrnuje celkem 103 kanálů z toho hned 43 v HD rozlišení.

Televize přes internet je v rámci aktuální cenové akce k dispozici za stejnou cenu jako satelitní DIGI TV. Základní programovou nabídku si mohou zákazníci pořídit už za 299 Kč měsíčně. Při pořízení v kombinaci s DIGI internetem dostanou zákazníci slevu ve výši 149 Kč měsíčně.

(pel)