MND, Moravské naftové doly vydaly od 7. června 2022 nové ceníky plynu a elektřiny, díky kterým si noví i stávající zákazníci MND mohou zajistit neměnnou cenu až do 30. 6. 2024. Zákazníci, kteří chtějí mít jistotu neměnné ceny u plynu na delší období, mají nově možnost sjednat si u MND Ceník Léto 24.

Získají tak plyn za obchodní cenu 3 170 Kč za MWh s DPH až do konce června 2024.

Informovala o tom společnost MND.

U elektřiny si mohou zákaznici sjednat ceník Proud – Ceník Léto 24, u kterého si pro nejčastější distribuční sazbu D02d zajistí cenu 7 866 Kč za MWh s DPH. Ta jim zůstane neměnná, stejně jako u plynu, až do 30. 6. 2024.

„Naše nově vydané ceníky jsou určeny pro zákazníky, kteří preferují jistotu cenově neměnných dodávek energií, na které se mohou dlouhodobě spolehnout. Novými ceníky zákazníkům zajistíme neměnné ceny energií na dvě následující topné sezóny,“ uvedl Jan Sýkora, ředitel marketingu MND Energie.

Noví zákazníci si mohou uvedený ceníky sjednat jednoduše online z pohodlí domova na www.mnd.cz. Nemusí tedy nikam chodit, ani telefonovat na zákaznickou linku.

Stávající zákazníci si ho mohou nové ceníky jednoduše aktivovat přes e-mail aktivace@mnd.cz (s předmětem Chci Ceník Léto 24/Chci Proud – Ceník Léto 24, číslo smlouvy zákazníka) nebo kontaktovat zákaznickou linku 800 400 500, která je dostupná každý den od 8 do 20 hodin.



Výše měsíční zálohy je zjednodušeně vypočtena jako 1/12 celkové předpokládané roční platby. Její výše se však může individuálně měnit například v závislosti na fakturačním období, nebo výši spotřeby.

V tabulce níže je uveden orientační přehled záloh s produktem Proud – Ceník Léto24.



Výše měsíční zálohy je zjednodušeně vypočtena jako 1/12 celkové předpokládané roční platby. Její výše se však může individuálně měnit například v závislosti na fakturačním období, nebo výši spotřeby. (sfr)