Pařížští PSG získali už ve 33. kole francouzský titul. ještě lepší zprávou pro fanoušky PSG je fakt, že suverénně nejlepší střelec klubu, Kylian Mbappé zůstane i nadále v pařížském klubu. Odmítl spekulace o svém odchodu do Realu Madrid. Současně se na ligový trávník vrátila po zranění největší hvězda pařížských, Brazilec Neymar.

Teprve dvacetiletý fotbalista Kylian Mbappé při oslavách ligového titulu odmítl spekulace o možném přestupu do Realu Madrid, který po návratu Zinédina Zidana hodlá investovat stovky milionů eur do letních posil.

„Zůstávám v PSG,“ prohlásil Mbappé v rozhovoru.

„Jsem tady a jsem tady v PSG součástí projektu. Je dobře pro Real, že je Zizou zpátky, ale budu jejich zápasy pouze sledovat jako fanoušek,“ zdůraznil Mbappé.

V Realu Madrid má staronový trenér Zidane údajně slíbeno od klubového vedení asi devět miliard korun na letní přestupy a Mbappé byl mezi vysněnými posilami.

Byl to právě Mbappé, kdo v 33. kole Ligue 1 zařídil hattrickem výhru 3:1 nad Monakem. V této sezoně francouzské ligy má Mbappé na kontě už 30 branek a také šanci, že překoná klubový rekord Zlatana Ibrahimovice.

Ten jich ve své poslední sezoně v Paříži (2015/16) dal ještě o osm více, Mbappé má na překonání rekordu ještě 5 ligových kol. (sfr)

Nejlepší světové fotbalové soutěže mohou diváci v České republice sledovat v přímých přenosech španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV.


Více o tématu čtěte ZDE:

Neymar a Real: Brazilec zřejmě zůstane v pařížském PSG. Jeho otec nechce, aby měnil klub

Zidane má v Realu 9 miliard na nákup fotbalových megahvězd typu Mbapého či Neymara